Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με τις συμπεριφορές παιδιών στο σχολείο στα Σεπόλια, όπου πήγαινε ο 14χρονος Μάκης, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Παρασκευή, προχώρησε μητέρα συμμαθητή του αγοριού που έκαναν και παρέα εκτός σχολείου. Απαντώντας στα όσα φέρεται να κατέθεσε ο διευθυντής του σχολείου για την υπόθεση και για το αν υπήρχαν περιστατικά bullying, η μητέρα του συμμαθητή του Μάκη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως «από όσα μας έχουν πει τα παιδιά μας, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι γνωρίζει τα πάντα ο διευθυντής. Το θέμα είναι γιατί προσπαθεί να συγκαλύψει τα παιδιά αυτά, που είναι σαν συμμορία. Τσακώνονται στον Κολωνό, τσακώνονται παντού, είναι “σεσημασμένα”, τα γνωρίζει και η Αστυνομία τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι κλήσεις της Πισπιρίγκου στους ιατροδικαστές και το νέο εύρημα στο Καραμανδάνειο

«Φθάσαμε στο σημείο να χάσουμε τον 14χρονο Μάκη και δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο θύμα», είπε η μητέρα συμμαθητή του Μάκη, η οποία μία ημέρα μετά την κηδεία του 14χρονου, επεδίωξε, μαζί με ακόμη δεκάδες γονείς, να συναντηθεί με τον διευθυντή του σχολείου. Όσον αφορά τον Μάκη η μητέρα του συμμαθητή του είπε ότι «ήταν ένα παιδί έξω καρδιά, που ό,τι κι αν του γινόταν, ο Μάκης το εκλάμβανε ως αστείο και ακόμη και μπροστά στους συμμαθητές του χαμογελούσε. Αν όμως μέσα του έκλεινε τον πόνο του και δεν ήθελε να το δείχνει, αυτό δεν το ξέρουμε», συμπληρώνοντας πως «πάντα ήταν ένα παιδί που απομονωνόταν. Θα πήγαινε στα άλλα παιδιά, θα έλεγε την καλημέρα του, αλλά θα απομονωνόταν». Η ίδια σημείωσε, ακόμη, ότι «ο χωρισμός με τους γονείς του τον είχε πάντα πάρα πολύ προβληματισμένο. Τίποτα άλλο. Αυτό μόνο».

Η καταγγελία έρχεται λίγη ώρα πριν την κατάθεση της μητέρας του 14χρονου, η οποία ήταν και αυτή που βρήκε νεκρό το παιδί της. 

Βίντεο από ξυλοδαρμό μαθήτριας στο σχολείο του Μάκη που αυτοκτόνησε

Την Τρίτη η οικογένεια και οι φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 14χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στα Πατήσια. Την ίδια ώρα αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από τους λόγους που οδήγησαν τον Μάκη στο απονενοημένο διάβημα ενώ συμμαθητές του καταγγέλλουν bullying και έρχεται στο φως της δημοσιότητας βίντεο με ξυλοδαρμό μαθήτριας.

«Του πετούσαν νεράντζια, νερά, τον έφτυναν, του πετούσαν πέτρες, τον χτυπούσαν σε κορμούς δέντρων, στους τοίχους, με καρφιά» είπε συμμαθήτρια του 14χρονου στο STAR. Πάντως, τα περιστατικά με βιαιοπραγίες φαίνεται πως έχουν συμβεί ξανά στο σχολείο του Μάκη. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το STAR απεικονίζεται μαθήτρια να ξυλοκοπείται από ομάδα μαθητών. Η μαθήτρια προσπαθεί να προφυλαχτεί κρατώντας το κεφάλι της ενώ μία κοπέλα ακούγεται να λέει «βάρα τη!» και «σου είπα κάτι. Σου είπα δεν θα ξαναπαίξουμε μαζί;».

«Μου έκαναν bullying καιρό. Η μητέρα μου μίλησε πάρα πολλές φορές στον διευθυντή και σε καθηγητές» είπε μαθήτρια στην κάμερα. Η μητέρα του κοριτσιού έστειλε εξώδικο στον διευθυντή αναφέροντας ότι η κόρη της γίνεται θύμα βίαιων επιθέσεων εντός και εκτός σχολείου. Ο διευθυντής απαντώντας στην εξώδικη διαμαρτυρία υποστήριξε πως δεν έγινε καμία καταγγελία και καθηγητές ανέλαβαν την διερεύνηση της υπόθεσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA