Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρα στο Δήλεσι, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ένα νεαρό ζευγάρι καυγάδισε και δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα evima.gr η κοπέλα ύστερα από τον καυγά με τον νεαρό σύντροφό της, τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και να νοσηλεύεται στη Χαλκίδα σε κρίσιμη κατάσταση.

Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Δηλεσίου το βράδυ της Κυριακής 22 Μαΐου. Η αφορμή για τον καυγά παραμένει άγνωστη, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα η νεαρή κοπέλα, ήταν με το αγόρι της και συζητούσαν όταν ξαφνικά άναψαν τα αίματα κι άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα να φτάσει στην αψυχολόγητη αυτή ενέργεια, ξυπνώντας μνήμες από το άγριο φονικό των δύο ηλικιωμένων στην Μονεμβασιά με έναν 55χρονο οδηγό να παρασέρνει για εκατοντάδες μέτρα τα θύματά του για να τα αποτελειώσει.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η κοπέλα συνελήφθη κι αν θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να της απαγγελθούν κατηγορίες και συγκεκριμένα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA