ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/05/2022 12:29

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Ψάχνει» τον πατέρα η ΕΛ.ΑΣ - Τι κρύβεται πίσω από το Amber Alert

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader, ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ είχε έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, καθώς αναμένετο να γίνει ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Ψάχνει» τον πατέρα η ΕΛ.ΑΣ - Τι κρύβεται πίσω από το Amber Alert
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί ο 6χρονος Ράινερ που απήχθη από το σπίτι που έμενε στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον να κρύβονται ενδοοικογενειακά κίνητρα, καθώς η μητέρα του παιδιού ζούσε για πολλά χρόνια στη Νορβηγία με τον πατέρα του Ράινερ. Οι γονείς του 6χρονου Ράινερ χώρισαν και η μητέρα πήρε το παιδί στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Ενεργοποιήθηκε το amber alert για την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν

Ο πατέρας του παιδιού φαίνεται να έκανε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες ώστε η μητέρα να του επιστρέψει το παιδί. Το πρώην ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη, υποβάλλοντας μηνύσεις. Μάλιστα, ο πατέρας έκανε πολλά αιτήματα να επιστρέψει ο γιος του στη Νορβηγία με τη μητέρα να μην ανταποκρίνεται στα αιτήματά του.

Video Loading...

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ Τζέισον

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Reader, ο πατέρας του 6χρονου Ράινερ είχε έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, καθώς αναμένετο να γίνει ένα δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Γι' αυτό και οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους στο να εντοπιστεί ο πατέρας του παιδιού, που θεωρείται πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση, αν δεν είναι και αυτός που άρπαξε το παιδί. Αλλωστε, η μητέρα του παιδιού, που παραμένει σοκαρισμένη από την εξαφάνιση του παιδιού της, υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού της κρύβεται ο Νορβηγός πατέρας του.

Οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν μάρτυρες για την υπόθεση και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (αν εντοπιστεί) ενώ κάνουν έρευνες για να εντοπιστεί και ο πατέρας του παιδιού. Το παιδί, πάντως, πριν το αρπάξει ο άγνωστος άνδρας με την κουκούλα, βρισκόταν με την γιαγιά του και η μητέρα του απουσίαζε από το σπίτι. Οπως περιέγραψε η γιαγιά στους αστυνομικούς, στο σπίτι μπήκε ένας κουκουλοφόρος και άρπαξε τον 6χρονο, στη συνέχεια τον έβαλε σε ένα άσπρο βαν από το οποίο πρόλαβε να δει μόνο το πρώτο γράμμα της πινακίδας του. Η γιαγιά του παιδιού αμέσως ενημέρωσε τη μητέρα του, η οποία κάλεσε κατευθείαν την Αστυνομία. Μάλιστα, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού της βρίσκεται ο πατέρας του. Πάντως, οι Αρχές - ναι μεν επικεντρώνονται στον εντοπισμό του πατέρα - αλλά ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΡΑΙΝΕΡ ΤΖΕΙΣΟΝ ΠΕΝΤΕΡΣΕΝ ΑΡΠΑΓΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ