Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από ένα διάστημα που οι Αρχές είχαν στήσει τον κλοιό τους γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, οι Αρχές ετοιμάζονται να εκδώσουν νέα εντάλματα σύλληψης και να ασκήσουν διώξεις σε τρία νέα πρόσωπα. Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο θάνατος της Μαλένας αναμένεται να αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια.

«Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα θα μιλήσει για εγκληματική ενέργεια σε ό,τι αφορά στον θάνατο της Μαλένας», όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους να αναφέρουν πως «το ζήτημα είναι ότι έχει βρεθεί κάτι σημαντικό και έτσι η κυρία Τσάκωνα θα μιλήσει πρώτη, στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης εβδομάδας», με την Κέλλυ Χεινοπώρου να αποσαφηνίζει πως «ακόμη δεν γνωρίζουμε εάν έχει βρεθεί κάποια ουσία ή άλλο εύρημα».

Οπως επισημάνθηκε, η κ. Τσάκωνα είχε κάνει τοξικολογικές εξετάσεις όταν πέθανε η Μαλένα το ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, αλλά τώρα έγιναν άλλες εξετάσεις, σε πιο σύγχρονα μηχανήματα και πλέον στην νέα κατάθεση στους αστυνομικούς η ιατροδικαστής αναμένεται να αναφερθεί σε άλλη αιτία θανάτου από εκείνη στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση που είχε συντάξει.

Ο Γιώργος Λιάγκας επανέλαβε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, με την ολοκλήρωση των νέων εξετάσεων για τα αίτια θανάτου των τριών κοριτσιών, θα υπάρξουν «τρεις συμπληρωματικές διώξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 και οι άλλες δύο διώξεις θα αφορούν τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών. Οι άλλες τρεις από τις συνολικά έξι νέες διώξεις θα αφορούν άλλα πρόσωπα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA