Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός Ελλάδας, στη Νορβηγία όπου πέρασε με πλαστό διαβατήριο, εντοπίστηκε ο 6χρονος Ράινερ, τον οποίο άρπαξαν από την Κηφισιά όπου έμενε με τη μητέρα του  και έχει εκδοθεί Amber Alert. «το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία» λέει η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Νορβηγό πατέρα του παιδιού, στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: Αρπαγή στην Κηφισιά: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τον συνεργό του πατέρα του 6χρονου Ράινερ – Γιατί δε θα μπορούσε να είχε αρπάξει ο ίδιος το παιδί του

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Νορβηγός πατέρας με τον γιο του ταξίδεψαν για τη Δανία και την Κοπεγχάγη μέσω Θεσσαλονίκης με αεροπλάνο. Πλέον το παιδί βρίσκεται στο Οσλο, ασφαλές, όπως ενημέρωσε η δικηγόρος του Νορβηγού τη δικηγόρο της μητέρας. Εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά είναι πώς ο 6χρονος κατάφερε να περάσει τον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία δεν είχε σταλεί σήμα στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να μην υπάρξει «συναγερμός» στον έλεγχο του διαβατηρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η κα Αδαμοπούλου στην ιστοσελίδα newsit «Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε η γραμματέας μου, ότι χθες στις 18:00 το απόγευμα, που το γραφείο μας ήταν κλειστό, μου κοινοποιήθηκε ένα email, το οποίο απέστειλε ένας Νορβηγός δικηγόρος, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση στην Νορβηγία και το έστειλε στο δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την μητέρα. Το email αυτό, που είχε κοινοποιηθεί και σε εμένα, έλεγε μεταξύ άλλων, ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία. Εγώ με τη σειρά μου αυτό το email το προώθησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς που έχει αναλάβει την υπόθεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA