Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από μία ακόμη βιντεοσκοπημένη από τη Ρούλα Πισπιρίγκου κρίση της Τζωρτζίνας μέσα στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο. Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε η εκπομπή T-Live στον ALPHA, ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου τη στιγμή που η Τζωρτζίνα παθαίνει ένα επεισόδιο ταχυκαρδίας. Η μητέρα βιντεοσκοπεί το διάλογο με τη νοσηλεύτρια που είναι ο εξής: 

Διαβάστε ακόμηΑρπαγή στην Κηφισιά: Με ψεύτικο όνομα και καμουφλάζ ταξίδεψε ο Ράινερ στη Νορβηγία - Η εμπλοκή τρίτου ατόμου

«Ρούλα Πισπιρίγκου: Τζωρτζίνα… Τζωρτζίνα για κοίτα τη μαμά … μπράβο» ακούγεται στο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο.

Νοσηλεύτρια: Είναι μέσα για ενημέρωση. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι κοιτάξτε το οξυγόνο, ποια ενημέρωση; Πλάκα μου κάνετε; 

Ήχος από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας  

Νοσηλεύτρια: Έλα καλή μου, τι έγινε; 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, έναν γιατρό, κοιτάξτε τους παλμούς, κοιτάξτε το οξυγόνο 

Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό, μισό λεπτό να δούμε 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέτε καλέ. Τώρα σοβαρολογείτε; Φωνάξτε έναν γιατρό.  

Νοσηλεύτρια: Μισό λεπτό καλή μου, μισό λεπτό, τον φωνάξαμε τον γιατρό. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ε πού είναι;  

Νοσηλεύτρια: Είναι κάτω στην ενημέρωση οι άνθρωποι. 

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου με αναφερόμενο από τη μητέρα της επεισόδιο σπασμών, υπνηλίας και εμέτου. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στην Κλινική παρουσίασε 9 αιφνίδια επεισόδια και γι' αυτό το λόγο μεταφερόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου εκεί οι εντατικολόγοι δεν είδαν κανένα επεισόδιο και κανένα από τα αναφερόμενα από τη μητέρα συμπτώματα. Τότε, οι γιατροί της ΜΕΘ ζήτησαν από την μητέρα να βιντεοσκοπήσει ένα από τα επεισόδια για να έχουν εικόνα των συμπτωμάτων. Η Ρούλα βιντεοσκοπεί κάποια από τα επεισόδια της Τζωρτζίνας προκειμένου να πείσει τους γιατρούς ότι η κόρη της, ξαφνικά, παθαίνει τις κρίσεις που ίδια τους περιγράφει.

Όπως προκύπτει από το νέο ηχητικό ντοκουμέντο, η Τζωρτζίνα παθαίνει ένα ακόμη επεισόδιο ταχυκαρδίας πριν μεταφερθεί στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το μόνιτορ της 9χρονης αρχίζει να χτυπά και τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκει την ψυχραιμία, πιάνει στα χέρια το κινητό της και αρχίζει να βιντεοσκοπεί την κρίση της Τζωρτζίνας ζητώντας από την κόρη της να… «κοιτάξει τη μαμά». 

Οι νοσηλεύτριες μπαίνουν αμέσως στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δείχνει να είναι αναστατωμένη. Λένε στην μητέρα πως έχουν ειδοποιήσει τον γιατρό, πως θα έρθει σε λίγο γιατί είναι σε κάποια ενημέρωση και προσπαθούν να την καθησυχάσουν καθώς δεν βλέπουν μία επείγουσα κατάσταση. Η Ρούλα όμως δεν ηρεμεί, αντίθετα, ζητά επιτακτικά από τις νοσηλεύτριες να φωνάξουν τον γιατρό.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA