Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα αφέθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Στηβ Μιλάτος, ο οποίος καταγγέλθηκε για βιασμό μιας 21χρονης Αγγλίδας τουρίστριας στη Ρόδο. 

Διαβάστε ακόμη: Στηβ Μιλάτος: Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η Αγγλίδα τουρίστρια για τον βιασμό στη Ρόδο

Ο Στηβ Μιλάτος οδηγήθηκε το μεσημέρι στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού Αγγλίδας τουρίστριας, με τον ίδιο να διαψεύδει ότι προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται, μιλώντας για συναινετική σεξουαλική επαφή.

Οπως αναφέρει η dimokratiki, ο 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε τη νεαρή κοπέλα στο κατάστημα, τής πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα τη βίασε. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 21χρονη Αγγλίδα

Όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα, έχει έρθει μαζί με τέσσερις φίλες της στη Ρόδο για διακοπές, προκειμένου γιορτάσουν το τέλος των εξετάσεων του πανεπιστημίου και διαμένουν όλες μαζί στους Πεύκους.

Όπως ανέφερε, την Τρίτη αποφάσισαν από κοινού να επισκεφτούν τη Λίνδο για φαγητό και διασκέδαση. Κάποια στιγμή, κι ενώ εξερευνούσαν τα στενά της Λίνδου, πέρασαν όπως είπε έξω το μπαρ που εργάζεται ο 30χρονος, ο οποίος τις προσκάλεσε για να τις κεράσει ένα σφηνάκι. Του αρνήθηκαν και συνέχισαν τη βόλτα τους ωστόσο λίγο αργότερα επέστρεψαν και ο 30χρονος τούς κέρασε μία γύρα σφηνάκια.

Όταν έφτασε η στιγμή να αποχωρήσουν, τις παρότρυνε όπως ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, να μεταβούν σε άλλο γνωστό μπαρ της περιοχής.

Ο 30χρονος έφτασε περί την 01:20. Αμέσως, τις εντόπισε και τις πλησίασε. Αρχισε να ενοχλεί αρχικά μια άλλη κοπέλα από την παρέα σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, η οποία ήταν αρνητική και τότε απευθύνθηκε στις υπόλοιπες, ρωτώντας «ποια θα έρθει μαζί μου για πέντε λεπτά;». Την πρώτη φορά δε δέχτηκε καμία, ωστόσο μετά από λίγο, η καταγγέλλουσα τον ακολούθησε όπως είπε «υπέθεσα ότι θα ανταλλάξουμε κάποια φιλιά ή θα συζητήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Με υποχρέωσε σε στοματικό έρωτα και με βίασε», λέει η 21χρονη

Ο 30χρονος όπως είπε, την οδήγησε σε ένα σκοτεινό σοκάκι όπου άρχισε να τη φιλάει στο στόμα επιθετικά. Αρκετά κοντά υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου την οδήγησε. Τότε, όπως ισχυρίζεται την κόλλησε στον τοίχο επιθετικά και συνέχισε να τη φιλάει ενώ ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά της όργανα με βία. Όπως είπε, εκείνη τη στιγμή, το μόνο που σκεφτόταν ήταν να γλιτώσει από τα χέρια του καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της. Ο κατηγορούμενος, την υποχρέωσε σύμφωνα με την καταγγελία σε στοματικό έρωτα με τη βία και στη συνέχεια τη βίασε. Του ζήτησε να την αφήσει για να επιστρέψει στις φίλες της, αλλά εκείνος δεν την άφηνε και την εξανάγκασε δια της βίας σε πεολειχία. Εκείνος, όπως υποστηρίζει η νεαρή, βλέποντας, την αποστροφή της, την άφησε να φύγει και εκείνη επέστρεψε τρέχοντας με λυγμούς στις φίλες της στις οποίες και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Στη συνέχεια, όπως είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς, έφυγαν για το δωμάτιό τους, λέγοντας μάλιστα ότι το ίδιο βράδυ προσπάθησε να πληγώσει τον εαυτό της με ξυραφάκι. Οι φίλες της αφού την ηρέμησαν κατόπιν την συνόδευσαν στην Αστυνομία όπου έκανε την καταγγελία για βιασμό.

Ποιος είναι ο Στηβ Μηλάτος

https://www.instagram.com/p/CScjL-yreOV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο 30χρονος Στηβ Μιλάτος είναι μοντέλο και influencer με 112.000 followers στο Instagram, ενώ εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε νυχτερινό κέντρο της Λίνδου.

Το πραγματικό του όνομα είναι Στέφανος και έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα Κορινθίας. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει στο ΤΕΙ Δασοπονίας, αλλά τελικά ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ύστερα από τυχαία πρόταση που του έγινε.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια της Diesel, έχει περπατήσει σε πασαρέλες των Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein, Jean Paul Gaultier, ενώ έχει συμμετάσχει δύο φορές στο σόου του οίκου Civenchy.

https://www.instagram.com/p/CdVuHrUM4JN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει μπει στο εξώφυλλο του W στο πλάι της Κέιτ Μος, ενώ έχει συνεργαστεί με τον κορυφαίο φωτογράφο Steven Klein για το V magazine.

Είναι χορευτής, αγαπάει πολύ τα τατουάζ και έχει κάνει αρκετά πάνω στο σώμα του. Την τηλεοπτική σεζόν 2015 - 2016 συμμετείχε στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» που παρουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha, ενώ την περσινή σεζόν μπήκε στο Big Brother 2.

Στις 7 Ιανουαρίου του 2021 είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τη σύντροφό του, Άννα Παπαϊωάννου, αλλά το ζευγάρι χώρισε δύο μήνες μετά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA