Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα σας κόβω τα κεφάλια ένα ένα», έγραφε, μεταξύ άλλων, σε μία παραληρηματική ανάρτηση στο Instagram ο 37χρονος που αυτοαποκαλείτο «βασιλιάς Μίνωας» και θέλησε να κάνει ντου στη Βουλή. Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, συστήθηκε στους αστυνομικούς ως «άγγελος του Θεού», όταν εμφανίστηκε μπροστά τους με μια καραμπίνα κοντά στον Αγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα. 

Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της σύλληψης του ανήλικου που έβγαλε πεταλούδα για να κάνει story στο Instagram

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον 37χρονο στα κρατητήρια, καθώς ο ίδιος έλεγε διαρκώς πράγματα που ήταν αδύνατο να καταλάβουν ενώ επαναλάμβανε διαρκώς ότι έχει έρθει στη Γη ως «άγγελος του Θεού». Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο Σύνταγμα και τον μετέφεραν για ψυχιατρική εξέταση και αμέσως μετά για εγκλεισμό.

Η ανάρτηση του 37χρονου για την «εισβολή στο Σύνταγμα»

«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Β. ΣΠ. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. 

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστές, αναρχικοί, Ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χώρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά, συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Καλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία Συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ@@@ όλους. 

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλόπιτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA