Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές βγαλμένες από τρελή κούρσα σε ταινία του Χόλυγουντ διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Παπαναστασίου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 26χρονος οδηγός τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Ο «δράστης» που προκάλεσε το ατύχημα αναζητείται, καθώς το λεωφορείο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 00:25. Σύμφωνα με το thestival, ένα 16θέσιο λεωφορείο πετάχτηκε με ταχύτητα στην οδό Παπαναστασίου από την οδό Αρχιμήδους. Προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εκείνη τη στιγμή κινούνταν επί της Παπαναστασίου. Από τη σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Ο 26χρονος οδηγός του κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα. Είχε τραυματιστεί ελαφρά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για να τον διακομίσει στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο οδηγός του mini bus μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή. Μάταια προσπάθησαν να τον σταματήσουν κάποιοι περαστικοί, καθώς έγινε... καπνός! Οπως αποδείχτηκε αργότερα, ο λόγος που το έβαλε στα πόδια ήταν γιατί το 16θέσιο όχημα δεν ήταν δικό του. Το είχε κλέψει 10 λεπτά νωρίτερα από την λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν φθορές και σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το 16θέσιο λεωφορείο ανήκει σε κλινική που εδρεύει στον Δήμο Θέρμης. Το όχημα που οδηγούσε ο 26χρονος ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA