Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα βγήκαν στο προσκήνιο σχετικά με τον βιασμό της 19χρονης κοπέλας σε παραλία της Χαλκιδικής. Η νεαρή που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής και συγκεκριμένα στη Σάνη, πήγε για μπάνιο πριν πιάσει δουλειά κι εκεί φέρεται να βιάστηκε από έναν μεσήλικα άνδρα. Αρχικά είχε διαρρεύσει ότι δράστης ήταν ένας τρόφιμος των αγροτικών φυλακών ο οποίος ήταν έξω με άδεια, ωστόσο, όπως προέκυψε δράστης φέρεται να είναι ένας βοσκός από την περιοχή.

Όπως μετέδωσε ο Alpha σωφρονιστικός υπάλληλος κατέθεσε ότι ο 57χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν μαζί του στο Παράρτημα Ξενοφών στις αγροτικές φυλακές της Κασσάνδρας, την ώρα που καταγγέλλει η κοπέλα ότι δέχθηκε την επίθεση. Οι αστυνομικοί βασιζόμενοι σε αυτή την κατάθεση επέκτειναν τις έρευνες κι «έπεσαν» πάνω στον βοσκό, που έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον έγκλειστο και τελικά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του.

Μιλώντας χθες στο Live News στο MEGA, το θύμα του βιασμού ανέφερε για τον εφιάλτη που έζησε: «Είμαι σε μεγάλο σοκ κι έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου προστάτες.

Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μην βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται πισώπλατα μία τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καθεστώς στέρησης, ελευθερίας και σωφρονισμού και να κινδυνεύει η ψυχική και σωματική της ακεραιότητα, όπως κινδύνευσα εγώ. Είναι λυπηρό να μην υπάρχει κανένας από τους υποτιθέμενους φύλακες, ώστε να συνδράμει και να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχθηκα» είπε η κοπέλα, αλλά, όπως φαίνεται ο κρατούμενος δεν φέρεται να έχει σχέση με την υπόθεση ύστερα κι από την κατάθεση του σωφρονιστικού υπάλληλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA