Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα 12χρονο κορίτσι πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του στη Θεσσαλονίκη. Με τρεμάμενη φωνή και συγκλονισμένος από την τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά του, ο πατέρας της 12χρονης περιγράφει τα όσα συνέβησαν. Η ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του παιδιού δεν μπόρεσε να εξάγει συγκεκριμένο συμπέρασμα και δήλωσε πως απαντήσεις θα δώσουν οι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: 12χρονη πέθανε στον ύπνο της 

«Είχαμε πάει με το σχολείο εκδρομή όλοι μαζί, διασκεδάσαμε, περάσαμε ωραία. Ήταν και οι δύο μου οι κόρες μαζί, γυρίσαμε, φάγαμε, παίξαμε και το βράδυ κοιμηθήκαμε. Το πρωί όπως ξύπνησε η γυναίκα μου γύρω στις 7:30 περίπου για να τις σηκώσει για το σχολείο» είπε ο πατέρας του κοριτσιού στο MEGA και περιέγραψε τις προσπάθειες που έκανε για να επαναφέρει την κόρη του στη ζωή. «Η μεγάλη δεν ανταποκρινόταν στο ξύπνημα και έτσι όπως την γύρισε την είδε μελανιασμένη, άρχισε να φωνάζει, πετάχτηκα εγώ, προσπάθησα να της κάνω τεχνητή αναπνοή και ΚΑΡΠΑ για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ», είπε. 

Όπως αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού, το παιδί του δεν αντιμετώπιζε κανένα σοβαρό πρόβλημα και κάθε χρόνο έκανε εξετάσεις. «Μετά ήρθε το ΕΚΑΒ, ήρθαν οι γιατροί, ήρθε η ιατροδικαστής και η επίσημη ανακοίνωση που είχαμε ήταν ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς», συμπλήρωσε. 

Θάνατος 12χρονης: Συμπεράσματα από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση 

Ο θάνατος της 12χρονης εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς η ιατροδικαστής η οποία ολοκλήρωσε την νεκροψία – νεκροτομή δεν μπόρεσε να εντοπίσει τα αίτια θανάτου της ανήλικης. «Ούτε από την αυτοψία στο σπίτι, ούτε από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία για το πώς προήλθε ο θάνατος του παιδιού. Σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση που θα διενεργήθηκε», είπε η ιατροδικαστής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Λήδα Κοβάτση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA