Μενού
  • Α-
  • Α+

Οχημα της Ασφάλειας φέρεται να καταδίωκε το Audi A6 που έτρεχε με... χίλια για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς στη Γαληψό της Καβάλας με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τον έλεγχο και να σκοτώσει έναν εργαζόμενο οικογενειάρχη, ο οποίος εξέπνευσε ακαριαία. Οι δύο επιβάτες του οχήματος, κάτοικοι Ξάνθης και κατά πληροφορίες που επικαλούνται τα τοπικά μέσα αρμενικής καταγωγής σκοτώθηκαν επίσης, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να τους βγάζει νεκρούς από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost οι επιβάτες του μοιραίου αυτοκινήτου δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που προσπάθησαν να κάνουν οι αστυνομικοί. Αλλες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος αναφέρουν ότι ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα, ακόμα και μέσα στον δρόμο του χωριού, και στην προσπάθεια τους να προσπεράσουν ένα άλλο όχημα που κινούνταν στο σημείο συγκρούστηκαν ελαφρώς μαζί του.

Λόγω της ταχύτητας όμως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο ημιφορτηγό όπου εκείνη την ώρα ο 55χρονος οδηγός, κάτοικος Ορφανίου, ξεφόρτωνε εμπορεύματα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που ανέσυραν νεκρούς και τους δύο νεαρούς που επέβαιναν στο Audi, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Μάλιστα, η δύναμη με την οποία έγινε η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το φορτηγό που ήταν γεμάτο από εμπορεύματα, δεν ανατράπηκε μεν αλλά έστριψε σχεδόν 180 μοίρες.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA