Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μέιλ που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη έχει μπει ήδη στο μικροσκόπιο των Αρχών. Είχε 24 παραλήπτες και σε αυτό αναφερόταν στη γυναίκα που τον εξαπάτησε κλέβοντάς του 500.000 ευρώ, μαζί με τη φωτογραφία της ταυτότητάς της. Στο μήνυμα γίνεται αναφορές σε κυκλώματα που εξαπατούσαν επιφανείς ανθρώπους της Θεσσαλονίκης, ακόμα και κυκλώματα μαστροπείας.

Διαβάστε ακόμηΠάτρα: Γνώριμη των Αρχών η 16χρονη με τη σύφιλη - Το είχε σκάσει από ίδρυμα και πήγε στην Αθήνα

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μίλησε για την υπόθεση στο OPEN και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος για όλα όσα ανέφερε ο 50χρονος αυτόχειρας. Μάλιστα όπως ανέφερε ήρθε η στιγμή να δώσει και ένα δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες.

«Επιβεβαιώνεται η αναφορά μου στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με τα κυκλώματα. Επιβεβαιώνεται και ως προς τις γυναίκες που έρχονται από Βουλγαρία, Κύπρο κτλ και αναφορικά με τα ανήλικα κοριτσάκια που “προσφέρονται” σε μεγαλοσχήμονες και επιχειρηματίες. Αρχίζει να δένει το γλυκό. Η δικιά μου καταγγελία βρίσκεται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εδώ και αρκετούς μήνες. Επειδή εξαντλείται η υπομονή μου μετά και από αυτό τον θάνατο, νομίζω ότι έρχεται η ώρα να δώσω και το δεύτερο πακέτο ηλεκτρονικών πληροφοριών που μου έχει έρθει και είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό» είπε.

«Έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. Φτάνει πια» συνέχισε. «Αυτή η αυτοκτονία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχαν προχωρήσει οι έρευνες για το πακέτο πληροφοριών που παρέδωσα στις Αρχές» επισήμανε.

«Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους»

Αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή της γυναίκας-αράχνης με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη ο κ. Διαλυνάς ανέφερε: «Την κυρία με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση δεν την γνωρίζω, ούτε τον ίδιο. Από όσο μπορώ να γνωρίζω η 17χρονη είναι αυτή που έφυγε από το πάρτι, είχε προσκληθεί από τη Γεωργία Μπίκα, δεν προέκυψε ότι αυτή την προσκάλεσε, ούτε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την προηγούμενη μέρα δασκάλεψε την κοπέλα να πάει στο πάρτι. Συμμετοχή της ανήλικης στο πάρτι και σε προσέλκυση επιχειρηματικών δεν αποδεικνύεται» (διαβάστε τι είπε η Γεωργία Μπίκα για όσους την εμπλέκουν στην υπόθεση).

Και κατέληξε: «Ανήλικες κοπέλες οι οποίες σύμφωνα με ηλεκτρονικές καταγγελίες αλιεύονται σε συγκεκριμένα στέκια και με συγκεκριμένους τρόπους. Υπάρχει μία αντίφαση: η δική μου καταγγελία διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ μέσα καταγγέλλονται σωρεία αδικημάτων και κατονομάζονται πρόσωπα. Στην περίπτωση της αυτοκτονίας διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών […] Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να διερευνηθούν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA