Μενού
  • Α-
  • Α+

Χολωμένοι είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές της Τζωρτζίνας με την υπόθεση της Πάτρας που άγεται και φέρεται καθημερινά και ειδικά με το τελευταίο «επεισόδιο» με την σχολική τσάντα του 9χρονου κοριτσιού. Οι γιατροί ζητούν από τον κόσμο να σιωπήσει και να πάψει να «σκαλίζει» την υπόθεση, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους για δικαίωση για την ψυχή του κοριτσιού στις ανακριτικές και δικαστικές Αρχές.

Οπως είπε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 «οι γιατροί της Τζωρτζίνας ζητούν σιωπή από όλους, βλέποντας τις τελευταίες εξελίξεις με την περιφορά της τσάντας»

Παράλληλα, καυτηριάζουν την απόφαση της ιατροδικαστού Χριστίνας Τσάκωνα να αιτηθεί την εκταφή της Μαλένας ύστερα από την κατάθεση που φέρεται να έδωσε στο Ανθρωποκτονιών την προηγούμενη εβδομάδα. Οπως είπε η δημοσιογράφος, συνάδελφοί της, της μετέφεραν ότι «ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μυελός των οστών για να ληφθεί δείγμα».

Ωστόσο, μιλώντας αργότερα στην εκπομπή ο ιατροδικαστής Παντελεήμων Αλεξάνδρου είπε ότι μπορεί να ληφθεί δείγμα και χαρακτήρισε το αίτημα της κυρίας Τσάκωνα ως βάσιμο: «Ακόμα και 4 και 5 χρόνια μετά, μπορεί να βρεθούν στοιχεία, αν υπάρχει οστό ή τρίχες. Μπορεί να βρεθεί κάποια ουσία. Εχει βρεθεί για παράδειγμα σε άλλες περιπτώσεις ακόμα και κεταμίνη. Οπότε, έχει βάση το αίτημα της κυρίας Τσάκωνα για εκταφή» είπε ο ιατροδικαστής και πρόσθεσε πως «η κυρία Τσάκωνα εμμένει ωστόσο στην ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου».

Η Χριστίνα Τσάκωνα το 2019 είχε αποδώσει το θάνατο της Μαλένας σε ηπατική ανεπάρκεια. Ωστόσο, τα δεδομένα θα πρέπει να επανεξεταστούν όπως ανέφερε, μετά τα αποκαλυπτικά στοιχεία που προέκυψαν από το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA