Ο γονιδιακός έλεγχος «μίλησε» κι έτσι ο βιαστής της 22χρονης κοπέλας σε παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής είναι ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής. Οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση, μέσω τεστ DNA, του δράστη του βιασμού της νεαρής κοπέλας και πρόκειται για τον βοσκό, ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας που κατηγορήθηκε αρχικά.
Οι Αρχές εντόπισαν το DNA του βοσκού στην καλύβα που διέμενε και τον ταυτοποίησαν από δειγματοληψία που έκαναν όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σε κλινοσκεπάσματα στο μαντρί του. Από τη στιγμή του βιασμού, την προηγούμενη Τρίτη, εξαφανίστηκε από την περιοχή και αναζητείται.
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- «20 λεπτά αναμονή για τουαλέτα και πουθενά καθίσματα»: Το αεροδρόμιο-εφιάλτης που εύχεσαι να μην προσγειωθείς ποτέ
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε λαϊκή αγρύπνια την Κυριακή η σορός του - Η ανακοίνωση της οικογένειας
- Η αμήχανη αλήθεια για τις ερωτικές σκηνές στο «Βασικό Ένστικτο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.