Ο γονιδιακός έλεγχος «μίλησε» κι έτσι ο βιαστής της 22χρονης κοπέλας σε παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής είναι ένας βοσκός αλβανικής καταγωγής. Οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση, μέσω τεστ DNA, του δράστη του βιασμού της νεαρής κοπέλας και πρόκειται για τον βοσκό, ο οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας που κατηγορήθηκε αρχικά.
Οι Αρχές εντόπισαν το DNA του βοσκού στην καλύβα που διέμενε και τον ταυτοποίησαν από δειγματοληψία που έκαναν όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ σε κλινοσκεπάσματα στο μαντρί του. Από τη στιγμή του βιασμού, την προηγούμενη Τρίτη, εξαφανίστηκε από την περιοχή και αναζητείται.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.