Μενού
  • Α-
  • Α+

Πανικός προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων καθώς ένας άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με τη διοίκηση της ελληνικής ραδιοφωνίας τηλεόρασης, είναι εξωτερικός συνεργάτης της, αφού έσπασε τη μπάρα στην πύλη με το αυτοκίνητό του, κατέβηκε από το όχημα, μπήκε στο κτήριο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να περιφέρεται με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Ο δράστης, τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, έσπειρε τον τρόμο στους εργαζόμενους, ενώ κάποιοι άλλοι πιο ψύχραιμοι και οι security του κτηρίου, έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Οδηγώντας ένα κόκκινο FIAT Punto, ο εισβολέας-συνεργάτης της ΕΡΤ έφτασε στο ραδιομέγαρο λίγο μετά τις 14:30 της Παρασκευής (3/6), αιφνιδίασε τον φρουρό στην είσοδο της ΕΡΤ κι αφού επιτάχυνε σπάζοντας τη μπάρα στην είσοδο, πρόλαβε να μπει στο κτήριο, φτάνοντας μέχρι και τον χώρο της υποδοχής κραδαίνοντας το ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ευτυχώς, δεν επιτέθηκε στους εργαζόμενους, ούτε προκάλεσε ζημιές.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτήριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεών του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την Αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA