Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο ψαράδες που κατηγορούνται για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021. Τα δύο αδέλφια, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απολογούνταν από τις 11 το πρωί της Παρασκευής στον ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος και τους έκρινε προφυλακιστέους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ψαράδες κατά την απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο του θανάτου του πρώην υπουργού αλλά στο σπίτι τους. Ωστόσο φαίνεται πως δεν έπεισαν τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες έκριναν την προφυλάκισή τους.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της 24ης Ιανουαρίου 2021. Νωρίτερα εκείνη την ημέρα είχε ξεκινήσει από την Ερέτρια με το φουσκωτό του προς το νησί των Ονείρων για ψαροντούφεκο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν μαρτυρίες από κάποιους, που είδαν τον Σήφη Βαλυράκη να διαπληκτίζεται με ψαράδες.

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη οφείλεται σε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στην αριστερή πλάγια τραχηλική χώρα, τραύματα τα οποία προκλήθηκαν από εν λειτουργία προπέλα σκάφους κατά την πτώση του στη θάλασσα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA