Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα σε λίγα λεπτά είδε να κάνουν «φτερά» από τον λογαριασμό της 18.000 ευρώ, με έναν επιτήδειο να καταφέρνει να αποσπάσει το εν λόγω ποσό από μία γυναίκα στο Ηράκλειο, παριστάνοντας τον λογιστή της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 58χρονη, χθες, Δευτέρα 6 Ιουνίου, την κάλεσε κάποιος προσποιούμενος τον λογιστή της, την ενημέρωσε ότι δικαιούται επιδότηση ρεύματος και για να τη λάβει έπρεπε να πραγματοποιήσει κάποια συγκεκριμένα βήματα.

Ο υποτιθέμενος λογιστής, της ζήτησε να μπει στο e-banking του τραπεζικού της λογαριασμού και η ανυποψίαστη γυναίκα, ακολουθώντας τις υποδείξεις του «λογιστή» της, έκανε κατάθεση σε άγνωστο δικαιούχο 18.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση απάτης με θύμα επιχειρηματία του Ηρακλείου. Το περιστατικό ερευνά η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA