Μενού
  • Α-
  • Α+

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης της 16χρονης Γεωργίας από το Χαϊδάρι, καθώς όπως καταγγέλλει η μητέρα της, άγνωστοι έκοψαν τα κάγκελα από το ψυχιατρείο που νοσηλευόταν και την απήγαγαν. Οπως αναφέρει το tempo24 η ανήλικη από την Πάτρα ήταν έγκλειστη στο Δαφνί, στο οποίο είχε διακομιστεί προχθές από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η νεαρή φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν, ωστόσο χθες βράδυ φαίνεται ότι την απήγαγαν, όπως κατήγγειλε η μητέρα της. Οπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα, η 16χρονη είχε φύγει αρκετές φορές από το σπίτι της ακολουθώντας έναν Ρομά. Πρόσφατα η 16χρονη είχε βγει μια βόλτα, εξαφανίστηκε ξανά και τελικά βρέθηκε ξυλοκοπημένη με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Τελικά μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο ψυχιατρικό νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Ομως σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιό της και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από τη μητέρα για την κόρη της που διατρέχει κίνδυνο και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA