Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας ενός 22χρονου στην περιοχή του Μυλοποτάμου στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για κτηματικές διαφορές και ο 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον νεαρό στο σπίτι της αδερφής του. 

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Νεκρός 22χρονος από πυροβολισμό - Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον δράστη

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής (12/6) στην περιοχή Αργουλιός του Μυλοποτάμου. Ο άτυχος νέος Κ.Χ. έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από συγχωριανό του ηλικίας 44 ετών ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει για κτηματικές διαφορές, με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι πιάστηκαν ακόμα και στα χέρια. Ο 44χρονος πήγε στη συνέχεια με το φορτηγάκι του έξω από το σπίτι της αδερφής του 22χρονου και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Σε χρόνο ρεκόρ το χωριό περικύκλωσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από το Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, αναζητώντας τον δράστη. Ο 22χρονος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η σορός του φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία από το τραγικό συμβάν και όχι μόνο, με τους κατοίκους να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, καθώς από το πρωί της Κυριακής της Πεντηκοστής, επικρατούσε εορταστικό κλίμα, αφού εόρταζε ο ιερός ναός του χωριού. Ο 22χρονος Κ.Χ. ήταν νιόπαντρος και πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει πατέρας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA