Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανείπωτος είναι ο πόνος στο χωριό Αργουλιάς στον Μυλοπόταμο Κρήτης, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 22χρονου άνδρα μπροστά στα μάτια της αδερφής του  από έναν 44χρονο με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η αδερφή του που είδαν τον άνθρωπό τους να φεύγει τόσο γρήγορα από ζωή και μάλιστα μόλις έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου του.

«Εχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει. Ησουν το στήριγμά μου... τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» έγραψε η γυναίκα του 22χρονου που αποχαιέτησε τον σύζυγό της με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο παιδί τους που δεν θα γνωρίσει τον πατέρα του.

Αλλά και η αδερφή του που έγινε μάρτυρας του φονικού. Με μια μαντινάδα είπε το δικό της «αντίο» στον άνδρα που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 44χρονου την Κυριακή. «…Σαν σήμερα το σπίτι μας, ο Χάρος το αδειάζει, μα ‘μες στο χώμα γίνηκες, χρυσός που δεν σκουριάζει… Αδερφέ μου» του έγραψε.

Από το απόγευμα της Κυριακής έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Το χρονικό του εγκλήματος

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες που προκύπτουν από τα τοπικά Μέσα οι δύο άνδρες είχαν πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα, που τότε είχαν καταφέρει να τους χωρίσουν, πριν βγουν τα όπλα. Δράστης και θύμα λογόφεραν και κάποια στιγμή το μεσημέρι για θέματα που είχαν να κάνουν με διαφορές που προέκυψαν από κτηνοτροφικές εργασίες, όταν ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και πήρε το δρόμο για το σπίτι της αδερφής του. Ο 44χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Το θύμα που έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μόλις πριν από έναν μήνα είχε γίνει πατέρας και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA