ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13/06/2022 12:38

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προαυλίζεται, γυμνάζεται και διαβάζει... 50 βιβλία στις φυλακές Μαλανδρίνου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά 5 μέρες μετά την καραντίνα μεταφέρθηκε στην πτέρυγα των φυλακών Μαλανδρίνου

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Προαυλίζεται, γυμνάζεται και διαβάζει... 50 βιβλία στις φυλακές Μαλανδρίνου
(Πηγή: eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά μεταφέρθηκε στο... ελληνικό Αλκατράζ, τις φυλακές Μαλανδρίνου και μπήκε σε καραντίνα για τον κορονοϊό. Πέντε μέρες μετά βγήκε από την καραντίνα και μεταφέρθηκε στην πρώτη πτέρυγα των φυλακών.

Διαβάστε ακόμη: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θέλει να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις για να περάσει στη Νομική

Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου στην συγκεκριμένη πτέρυγα βρίσκονται κατάδικοι όλων των εγκλημάτων, από όλες τις εθνικότητες. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μπήκε σε κελί μαζί με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονία και βρίσκεται στο Μαλανδρίνο 3 χρόνια κάνοντας μεροκάματα στο καφενείο της φυλακής.

Video Loading...

Οπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Αναγνωστόπουλος είναι πιο ήρεμος και σιωπηλός μετά τη μεταφορά του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Επίσης διαβάζει και έχει μαζί του πάνω από 50 βιβλία που τα μετέφερε σε κούτες. Πρόκειται για νομικά βιβλία και μυθιστορήματα. Επίσης μιλάει με την οικογένειά του από το καρτοτηλέφωνο, προαυλίζεται και γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο. Από την Τρίτη (14/6) αναμένεται να καταθέσει αίτημα για το ποιος και πότε θα τον επισκεφτεί.

«Συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου»

Υπενθυμίζεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει υποβάλλει αίτημα για να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού υποστηρίζοντας πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. «Με τη παρούσα αίτηση μου εκθέτω ότι είναι απολύτως αναγκαίο να μην μεταχθώ σε άλλο κατάστημα κράτησης καθόσον συντρέχουν λόγοι ανθρωπιστικοί αλλά και πρωτίστως λόγοι προσωπικής ασφάλειας, για τη παραμονή μου ως κατάδικος κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού. Πιο συγκεκριμένα, οι μοναδικοί οικείοι μου, ήτοι οι γονείς μου οι οποίοι διαμένουν μόνιμα και σταθερά στην Αγία Παρασκευή Αττικής» αναφέρει το έγγραφο που είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο 33χρονος συμπεριέλαβε στα επιχειρήματα του αιτήματός του την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από Γεωργιανό συγκρατούμενό του στις 10 Ιανουαρίου στις Φυλακές Κορυδαλλού. «Η πιθανή μεταγωγή μου σε έτερο Κατάστημα Κράτησης, επάγεται ότι θα σημάνει με απόλυτη βεβαιότητα τη θέση μου σε διακινδύνευση, με απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας αλλά και της ίδιας μου της ζωής. Τα ανωτέρω δε ενισχύονται και από το γεγονός ότι η υπόθεση για την οποία κατηγορούμαι απασχολεί τα ΜΜΕ και το κοινό, ενισχύοντας το αίσθημα θανάτωσης μου ακόμα και συγκρατούμενων μου», αναφέρεται ακόμα στο έγγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ