Μενού
  • Α-
  • Α+

Aναστάτωση στις υγειονομικές Αρχές έχει προκαλέσει ένα περιστατικό με ύποπτα συμπτώματα οξείας ηπατίτιδας που πλήττει παιδιά! Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ένα 2χρονο αγοράκι στην Πάτρα εμφάνισε τα συμπτώματα και ήδη μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το Γενικό Νοσοκομείο Παγίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ιδια αιτία θανάτου στο πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ιριδα 

Πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr αναφέρουν ότι το παιδί αρχικά νοσηλεύτηκε με συμπτώματα που έμοιαζαν με γαστρεντερίτιδα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και έπειτα από λίγες ημέρες, ο 2χρονος πήρε εξιτήριο. Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου, η υγεία του επιδεινώθηκε και οι γονείς του το μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίο Πατρών.

Καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγοράκι διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Παγίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν πρόκειται όντως για κρούσμα της συγκεκριμένης μορφής ηπατίτιδας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA