Μενού
  • Α-
  • Α+

O πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, κληθείς να σχολιάσει τη μεταγωγή του καταδικασμένου δολοφόνου της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στις φυλακές Μαλανδρίνου εμφανίζεται οργισμένος μιλώντας στη Daily Mail. Σημειώνεται, ότι η μεταγωγή γίνεται επειδή ο κρατούμενος εκφράζει φόβους ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρους του. 

Διαβάστε ακόμη: Αρης Πορτοσάλτε: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του δημοσιογράφου

«Πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει ένα ή περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι με τους οποίους είχε μπλέξει πριν να δολοφονήσει την κόρη μου θέλουν να σωπάσει πριν να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Εγώ νιώθω ότι πρέπει να υποφέρει για μερικά χρόνια πριν να γλιτώσει από αυτό και αυτό θα πρέπει να γίνει αργά» δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς στην Daily Mail.

O Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε και για την εγγονή τους, Λυδία, η οποία μένει μαζί τους στην Αλόννησο καθώς, μετά τη δολοφονία, τους έχει αποδοθεί η κηδεμονία: «Γυρίζει στο σπίτι και την κυνηγάει η γυναίκα που μας βοηθάει με την οποία έχουν αναπτύξει μια σχέση μικρής και μεγάλης αδελφής».

«Είναι θαυμάσιο να το βλέπει κανείς αυτό. Εγώ, πάντως, θα είμαι πάντα θλιμμένος που η αγαπημένη μου Καρολάιν δεν είναι εδώ για να το απολαύσει και αυτή. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα διασφαλίσω ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν θα δει ποτέ ξανά την κόρη του» προσθέτει ο πατέρας της Καρολάιν.

«Αναρωτιέμαι αν κάποιος τον έχει ενημερώσει για την απόφασή μας αυτή και αν γνωρίζει ότι έχουμε ξεκινήσει διαδικασίες αλλαγής του ονόματός της σε αυτό της μητέρας της. Θα ήθελα να μάθω την αντίδρασή του» κατέληξε ο πατέρας της 20χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA