Μενού
  • Α-
  • Α+

Θλίψη και αγωνία στην Αστυπάλαια μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί. Αυτοκίνητο με δύο ηλικιωμένα ζευγάρια έφυγε από τον δρόμο και κατέληξε στον γκρεμό. Η γυναίκα οδηγός πέθανε ακαριαία και οι υπόλοιποι 3 επιβαίνοντες τραυματίστηκαν. Το κακό όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, έγινε από την αντηλιά που κάποια στιγμή «τύφλωσε» την άτυχη γυναίκα και έχασε τον έλεγχο.

Διαβάστε ακόμη: Χταπόδια: «Φάτε μωβ μέδουσες, είναι πιο φθηνές» - Χαμός στο Twitter για την «εξυπνάδα» τους

https://www.youtube.com/watch?v=w3AEJnPkDTg

Το θανατηφόρο τροχαίο στην Αστυπάλαια σημειώθηκε λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στο νησί και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η αερογέφυρα ζωής για την αεροδιακομιδή των τραυματιών, όπως επιβεβαιώνει και βίντεο που δημοσιεύει το Reader.gr. Ελικόπτερο Σινούκ της Πολεμικής Αεροπορίας με την πτητική ομάδα του ΕΚΑΒ Ρόδου έσπευσε στην Αστυπάλαια για τη μεταφορά των τραυματιών στο Νοσοκομείο Ρόδου, όπως επιβεβαίωσε αυτόπτης μάρτυρας, λέγοντας μάλιστα πως «οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού επισημαίνουν ότι κάθε χρόνο σε αυτό το σημείο σημειώνονται τροχαία δυστυχήματα και τραυματισμοί». 

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο ηλικιωμένα ζευγάρια ηλικίας περίπου 70 ετών, που πήγαιναν στην εκκλησία για να ανάψουν κερί και να προσευχηθούν. Η διαδρομή τους, όμως έκρυβε μια μεγάλη παγίδα που οδήγησε στο τροχαίο δυστύχημα και στην πτώση του αυτοκινήτου σε γκρεμό. Οι δύο από τους επιβαίνοντες είναι με σοβαρά τραύματα και το τέταρτο άτομο ελαφρότερα. Όπως δήλωσε γιατρός από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η αεροδιακομιδη των τριών τραυματιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA