Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η τραγωδία στο Παγκράτι, όπου σκοτώθηκε η 36χρονη Τζανετίνα. Τόσο στη γειτονιά της 36χρονης όσο και στη Νάξο, από όπου κατάγεται, άπαντες είναι συγκλονισμένοι από τον άδικο θάνατό της της, καθώς μία απροσεξία έφτασε να της στοιχίσει τη ζωή, αφήνοντας πίσω της δύο ανήλικα παιδιά και τον άντρα της, που την περίμενε για διακοπές.

Διαβάστε ακόμηΚαιρός - Κλέαρχος Μαρουσάκης: Νέα ψυχρή λίμνη με βροχές το Σαββατοκύριακο

Πώς έγινε η τραγωδία στο Παγκράτι

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, γύρω στις 20:30. Η 36χρονη Τζανετίνα ετοιμαζόταν να φύγει για τη Νάξο και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την οικογένειά της. Εχοντας ετοιμάσει τις αποσκευές της, πήγε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της θείας της. Ωστόσο, η 36χρονη είχε ξεχάσει στο διαμέρισμά της μία τσάντα. Ανέβηκε ξανά στην πολυκατοικία, όμως η πόρτα είχε «κολλήσει» και δεν μπορούσε να την ανοίξει.

Ζήτησε από τη γειτόνισσά της να της ανοίξει, ώστε να πηδήξει και να μπει από το διπλανό μπαλκόνι. Το είχε ξανακάνει... Όμως, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Η παντόφλα της γλίστρησε στο πλακάκι, το οποίο ξεκόλλησε, με συνέπεια η 36χρονη να πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αττάλου, στο Παγκράτι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αλλά η Τζανετίνα ήταν ήδη νεκρή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA