Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έφτασε στο σημείο να προκαλέσει μέχρι και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μετά τις αναφορές της για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα

Οπως αναφέρουν πηγές από τη Νέα Δημοκρατία, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μέσα από ένα Instagram Story η Αφροδίτη Λατινοπούλου δημοσίευσε το σχόλιο ενός χρήστη: «τραγικός φασισμός. Ας αποφασίσει ο κόσμος στις επόμενες εκλογές αν πρέπει να είναι η όχι. Με την Λατινοπούλου μέχρι θανάτου» και ευχαρίστησε για τη στήριξη. 

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Οι φράσεις της για τη Δανάη Μπάρκα που έφεραν το «άδειασμα» από τη Νέα Δημοκρατία

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιδόθηκε σε... μάθημα δημοσιογραφίας σε lifestyle έντυπα που... τόλμησαν να προβάλουν την Δανάη Μπάρκα. Μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες που... τόλμησε να πάει για μπάνιο, αλλά δεν έπρεπε να προβληθεί η φωτογραφία της γιατί σύμφωνα με την Αφροδίτη Λατινούλου αποτελεί «λάθος πρότυπο υγείας».

H Λατινοπούλου θέλησε να μιλήσει για το πρόβλημα της παχυσαρκίας και έφερε σαν παράδειγμα τη Δανάη Μπάρκα. Αναδημοσίευσε φωτογραφίες της παρουσιάστριας όπου απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Μυκόνου γράφοντας: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η νούμερα 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Δανάη Μπάρκα: Πώς απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου η παρουσιάστρια του MEGA 

Πληρωμένη απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου έδωσε η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Πέμπτης (και πριν το «άδειασμα» από τη Νέα Δημοκρατία). Η Δανάη Μπάρκα, όμως, με χαμόγελο, απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», σχολιάζοντας μάλιστα πως η συγκεκριμένη πολιτεύτρια προσπαθεί να αναπαραχθεί μέσα από τις συγκεκριμένες κριτικές.

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μία λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή όμως πήρα πολλά μηνύματα και εκεί έξω μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να μην έχουν τη δύναμη τη δική μου συναισθηματικά και επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει στο πολιτικό κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει κάτι άμεσα», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Και η παρουσιάστρια του MEGA συνέχισε: «Σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχολογικά προβλήματα και επειδή σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε και εμείς στον κόσμο παιδιά, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδάκια αν εμείς τροφοδοτούμε το συναίσθημα και το αίσθημα του ρατσισμού».

Δανάη Μπάρκα για Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Αν πιάσω στο στόμα μου το όνομα θα ασχημύνω»

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ ότι αν πιάσω στο στόμα μου αυτό το όνομα θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Εγώ θέλω να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευθεί, έχω ερωτευθεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες, φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους δίπλα μου», πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα.

«Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου, μόνος φως χαρά και αγάπη. Στο τέλος της ζωής μόνο αυτά μένουν, είμαι πολύ χαρούμενη για ό,τι έχω καταφέρει. Γιατί η διαφορά μου με αυτή την κοπέλα είναι ότι εγώ κυρίως αναπαράγομαι για την αγάπη, για τα κατεβατά μου, για το ότι κλαίω, για το ότι γελάω και όχι γιατί χλευάζω άλλους ανθρώπους. Είναι λυπηρό για τους ανθρώπους που ακολουθούν τέτοιους ανθρώπους, γιατί ζούμε σε μια εποχή πολύ επικίνδυνη και βίαιη. Χαίρομαι που δεν είμαι απλά όμορφη».

Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα τόνισε: «Ας βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε, πριν πιάσουμε ανθρώπους στο στόμα μας. Δεν νοείται ένας άνθρωπος να προσπαθεί να κάνει κακό σε έναν άλλο άνθρωπο και να κακοποιεί την ψυχή του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA