Νεκρά ποντίκια ξεβράστηκαν στον Θερμαϊκό, με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης να έρχονται αντιμέτωποι με την αποκρουστική εικόνα. Πάντως, ένας τουρίστας δεν φάνηκε να πτοείται και αποφάσισε να δροσιστεί στα νερά του Θερμαϊκό, κολυμπώντας αμέριμνος δίπλα στα νεκρά ποντίκια, όπως αναφέρει το voria.gr.
Διαβάστε ακόμη: Παλαιό Φάληρο: Πυρπόλησαν αυτοκίνητα σε έκθεση – Εκκενώθηκαν διαμερίσματα
Τα τρωκτικά κατέληξαν εκεί συνέπεια της σφοδρής νεροποντής που σημειώθηκε προχθές στην πόλη της Θεσσαλονίκης με μεγάλη ποσότητα νερού να καταλήγει στη θάλασσα. Η εικόνα αυτή έχει παρατηρηθεί και άλλες φορές στο παρελθόν ενώ το φαινόμενο αυτό παρατηρείται συνήθως μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως εκείνη που έπληξε τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της περασμένης Τρίτης (14/6).
Αυτό συμβαίνει καθώς μεγάλοι όγκοι νερού εισέρχονται μαζικά στο αποχετευτικό σύστημα με αποτέλεσμα τα ποντίκια να πνίγονται μέσα σε αυτό και να ξεβράζονται στη θάλασσα του Θερμαϊκού.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- «Τραπ» και «Ρουφηχτό»: Οι κωδικές ονομασίες των ανήλικων που διακινούσαν ναρκωτικά σε σχολεία
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.