Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου παραδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, για το θάνατο των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, στο πόρισμα των ιατροδικαστών θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια εναντίον των δύο κοριτσιών με περισσότερη βεβαιότητα για τη μικρή Ιριδα που έφυγε από τη ζωή στον 6ο μήνα της ζωής της.

Στην περίπτωση της μικρής Ιριδας, η δεύτερη ιστοπαθολογική εξέταση που διενεργήθηκε ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα θα αναφέρεται σε ασφυκτικό θάνατο. Τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις διαδικασίες να επιταχύνονται, ώστε στο τέλος του μήνα να κλείσει η υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA