Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του δολοφονημένου 38χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από καταιγισμό πυρών που εξαπέλυσαν οι εκτελεστές του το πρωί του Σαββάτου (18/6) στο βενζινάδικό του, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο Γέρακα. Ο πατέρας του νεκρού όταν αντίκρισε τη σορό του γιου του σκεπασμένη να κείτεται μέσα στο πρατήριο βενζίνης, κατέρρευσε.

Ξέσπασε σε λυγμούς, τα πόδια του δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν και θρηνούσε το χαμό του γιου του. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κι αυτός γνώριμος των Αρχών μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί ρωτούσε συνεχώς «πού ήταν οι άλλοι; πού ήταν;» εννοώντας προφανώς την ασφάλεια του γιου του, ο οποίος κυκλοφορούσε με μια τεθωρακισμένη BMW, ενώ είχε πάντα μαζί του και προστασία. Ο πατέρας που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο γιος του δεν βρίσκεται πια στη ζωή, καθώς οι εκτελεστές του τον γάζωσαν με δύο Καλάσνικοφ, ρίχνοντας τουλάχιστον 25 σφαίρες, μονολογούσε «πουτ**** θα πεθάνετε...».

Το χρονικό της εκτέλεσης

Το θύμα έφτασε στο πρατήριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στις 8 το πρωί του Σαββάτου με θωρακισμένη BMW και μόλις αποβιβάστηκε δέχθηκε την επίθεση από τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ένα λευκό βανάκι και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 25 φορές! Οι δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το θύμα του και μόλις έφτασε στο βενζινάδικο μπήκαν και αυτοί μέσα σαν πελάτες που ήθελαν να βάλουν καύσιμα.

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, μέχρι που βρέθηκε καμένο το όχημα που χρησιμοποίησαν στην περιοχή του Ασπροπύργου. Ο 38χρονος στο παρελθόν είχε δεχθεί πάλι επίθεση με Καλάσνικoφ σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του, όμως τότε οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για προειδοποιητική επίθεση και πως οι δράστες δεν ήθελαν να τον τραυματίσουν.

Σύμφωνα με πληροφοριακά δελτία της Ασφάλειας ο 38χρονος στο παρελθόν συνεργαζόταν με τον Μανώλη Καραγιάννη, γνωστό στον κόσμο της νύχτας με το ψευδώνυμο «σαμπρέλα» ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο και θεωρούταν αφενός αρχηγός σπείρας εκβιαστών, αφετέρου διακινητής λαθραίων καυσίμων.

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο 38χρονος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ σήμερα στον Γέρακα είχε σχέσεις και με τον Γιάννη Σκαφτούρο, που δολοφονήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα και οποίος επίσης φερόταν ως διακινητής λαθραίων και νοθευμένων καυσίμων.

https://streamable.com/jf0ei0

Κατέρρευσε συγγενής, τι ανέφεραν οι περίοικοι

Οι συγγενείς του θύματος, που βρίσκονταν στο σημείο και θρηνούσαν τον χαμό του 38χρονου, ήταν προφανώς ιδιαίτερα φορτισμένοι κι ένας εξ αυτών κατέρρευσε με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον διακομίσει εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Περίοικοι έλεγαν στο Reader ότι όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέχρι να καταλάβουν τι είχε γίνει, οι δράστες είχαν επιβιβαστεί στο όχημα και εξαφανίστηκαν από το σημείο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ ακόμα και στη στάση το λεωφορείου που βρισκόταν ακριβώς απέναντι υπήρχε κόσμος, οι δράστες δεν πτοήθηκαν κι έφεραν εις πέρας το συμβόλαιο σε χρόνο dt. «Πρέπει να ήταν επαγγελματίες, όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μέχρι να καταλάβουμε τι είχε γίνει και να βγούμε να δούμε, είχαν εξαφανιστεί» είπε στο Reader ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA