Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τέλος της οδεύει η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα μετά και την παράδοση του πορίσματος των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, που δείχνει εγκληματική ενέργεια. Ταυτόχρονα σε εξέλιξη είναι οι καταθέσεις των συγγενικών προσώπων του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Επνιξαν την Μαλένα με παλάμη και την Ιριδα με πανί – Το πόρισμα των ιατροδικαστών

Η κατάθεση του πατέρα του Μάνου Δασκαλάκη

Το Σάββατο ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη κατέθεσε στη ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να τον ρωτούν κατά κύριο λόγο για τις σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου με τα παιδιά της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο παππούς των κοριτσιών κατέθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μία αξιοπρεπής μητέρα, υπό την έννοια ότι φρόντιζε και πρόσεχε τα παιδιά της και ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άλλος από το περιβάλλον του είχε αντιληφθεί κάτι περίεργο.

Ακόμα ρωτήθηκε για τις σχέσεις που διατηρούσε αυτός και η σύζυγός του με τους γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και απάντησε ότι ήταν καλές αλλά τυπικές.

Η κρίσιμη ερώτηση για τον θάνατο της Ιριδας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει μία κρίσιμη ερώτηση που θα τεθεί σε όσους καλούνται να καταθέσουν. Αυτή η ερώτηση έχει να κάνει με τον θάνατο της Ίριδας και συγκεκριμένα το ποιος ή ποιοι βρίσκονταν στο σπίτι όταν το παιδί βρέθηκε νεκρό.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα καταθέσουν είναι και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, εάν προκύψει οποιοδήποτε στοιχείο από την ανακριτική διαδικασία ενδέχεται να κληθεί να καταθέσει σε δεύτερη φάση ως ύποπτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA