Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πόρισμα των Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας, βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στα χέρια των Αρχών και έχουν ήδη γίνει γνωστά τα κυριότερα στοιχεία από τις ειδικές εξετάσεις που επαναλήφθηκαν μία προς μία και ανέδειξαν ως αιτία θανάτου την ασφυξία! Πρόκειται για όλα τα σημαντικά σημεία της έκθεσης των ιατροδικαστών που βοηθάει τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές στη λύση του γρίφου στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας.

«Ο συνδυαστικός αποκλεισμός, παθολογικών αιτιών θανάτου, οδηγεί σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας στον βίαιο μηχανισμό θανάτου. Εν συνεχεία, με δεδομένο το μηχανισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στο στερητικό ασφυκτικό μηχανισμό θανάτου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ασφυκτικό μηχανισμό ως αιτία θανάτου επιβεβαιώνουν τα εξής νεκροψιακά/ παθολογοανατομικά/φωτογραφικά ευρήματα:

  • Εκδορές κατά το ριζορίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρεία κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών.
  • Κακώσεις εν ζωή γενομένες στοματικού βλενογόνου άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θηλέως και την επισκόπηση των φωτογραφιών, σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος», αναφέρει χαρακτηριστικά μέρος του πορίσματος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώθηκε από τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο για το πόρισμα των ιατροδικαστών και επιμένει στην αρχική της θέση, ότι δηλαδή δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών.

«Δεν έχω καμία εμπλοκή με τον θάνατο των παιδιών μου. Δεν θα μπορούσα ποτέ να στραφώ εναντίον των παιδιών μου για να τους κάνω κακό. Αρνούμαι κάθε υπόνοια, κάθε υποψία και κάθε κατηγορία. Δεν έχω τελέσει  τις πράξεις τις οποίες κατηγορούμαι. Έχω χάσει τα παιδιά μου και έχει διαλυθεί η οικογένειά μου. Έχω στερηθεί την προσωπική μου ελευθερία βρισκόμενη κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού», είπε στον δικηγόρο της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Επιπλέον, οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού επικοινώνησαν και με το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη μετά την παράδοση του πορίσματος και όπως αναφέρθηκε δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια αντίδρασή του και θα περιμένει να δει επισήμως τι γράφει και τότε θα τοποθετηθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA