Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού όσον αφορά την τέταρτη δόση του εμβολίου μίλησε στην εκπομπή Live News η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Η επιτροπή αποφάσισε σήμερα προαιρετικό εμβολιασμό κατά της Covid για τους 30-59 και ισχυρή σύσταση για τους άνω των 60 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Την Δευτέρα 27 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για την 4η δόση εμβολίου - Τι ισχύει για τους άνω των 30

H αναπληρώτρια υπουργός Υγείας σε ερώτηση που της έθεσε ο Νίκος Ευαγγελάτος επικαλούμενος την ιατρική της ιδιότητα για το αν ο ίδιος πρέπει να κάνει και την τέταρτη δόση του εμβολίου είπε: Αν ήμουν στη θέση σας κ. Ευαγγελάτε δεν θα έκανα το εμβόλιο και πρόσθεσε, αλλά αν φοβάστε πολύ να το κάνετε.

Η Μίνα Γκάγκα είπε μεταξύ άλλων πως αυτή τη στιγμή δεν έχουν επαρκή επιστημονικά δεδομένα όσον αφορά την τέταρτη δόση του εμβολίου και σημείωσε πως υπάρχουν κάποιοι πολίτες που ενδεχομένως να αισθάνονται πιο ασφαλείς με τη δεύτερη επαναληπτική δόση και γι αυτούς ανοίγει η πλατφόρμα έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν στο εμβολιασμό τους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA