ΚΟΙΝΩΝΙΑ
25/06/2022 02:52

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες» είπαν στο «Φως στο Τούνελ» και στο Twitter... ξεσηκώθηκαν

«Φωτιές» άναψαν στο Twitter δυο αναφορές στο «Φως στο Τούνελ», σύμφωνα με τις οποίες, αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, τόσο ραγδαίες που ίσως να συμβούν ακόμα και το πρωί του Σαββάτου, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για νέες συλλήψεις ή νέες διώξεις

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες» είπαν στο «Φως στο Τούνελ» και στο Twitter... ξεσηκώθηκαν
Πηγή: Pexels, facebook
Ανάγνωση:

Δυο αναφορές στο «Φως στο Τούνελ», η μία από την Αγγελική Νικολούλη και η άλλη από τον αστυνομικό διευθυντή ε.α. Χρήστο Δακούρα, πως όχι απλά αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα αλλά θα είναι τόσο... ραγδαίες που θα γίνουν «με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου», το πρωί του Σαββάτου, δηλαδή!

Περισσότερες πληροφορίες δεν δόθηκαν αλλά αυτές οι αναφορές ήταν αρκετές, ώστε, στο Twitter να στηθεί ένα αδιανόητο «πάρτι» με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για νέες συλλήψεις ή για νέες διώξεις και να δηλώνουν πως θα ξενυχτήσουν μέχρι να έρθουν οι συλλήψεις!

Λίγα λεπτά μετά πάντως και ενώ τα «τιτιβίσματα» είχαν πάρει φωτιά ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός με ένα δικό του tweet δεν άφησε πολλά περιθώρια στις ελπίδες ορισμένων για εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. «Για να μην έχετε άγχος. Ούτε συλλήψεις επίκεινται, ούτε τίποτα. Το μόνο που απομένει είναι η κλήση για παροχή εξηγήσεων (Δευτέρα η Τρίτη) στην κατηγορούμενη. Οι εισαγγελείς διάβασαν τη δικογραφία και έβγαλαν τα συμπεράσματα τους» έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ TWITTER ΠΑΤΡΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ