Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι ήταν η πέμπτη μέσα στο 2022. Η 46χρονη γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της πρώτα βασανίστηκε, ξυλοκοπήθηκε μέχρι να δεχθεί τα τελειωτικά χτυπήματα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 53χρονος αφού τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, τύλιξε σε κουρτίνα το άψυχο σώμα της και το άφησε στο σαλόνι. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον έναν από τους δύο γιους του για τη δολοφονία και έφυγε με το αυτοκίνητό του για την Παλαιά Φώκαια, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Διαβάστε ακόμη: Φως στο Τούνελ: Οι συνομιλίες και τα μηνύματα της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Την χτύπησα και μετά τη σκότωσα με το μαχαίρι»

«Είχα παθολογική ζήλια για εκείνη. Πίστευα ότι με απατούσε. Είχα φύγει από το σπίτι και επέστρεψα πριν από ένα μήνα. Γύρισα από τη δουλειά στις 23:30. Είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει ταξίδι. Τη ρώτησα πού πας και δεν μου απαντούσε. Εκνευρίστηκα και τη χτύπησα. Με χτύπησε και εκείνη. Άρπαξα το μαχαίρι από το τραπέζι και τη χτύπησα. Πήρα τον γιο μας τηλέφωνο και έφυγα από το σπίτι» φέρεται να κατέθεσε ο 53χρονος δράστης, μετά το εξιτήριο και τη μεταφορά του στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του από λάθος χειρισμό και όχι από την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Μετά τη σύγκρουση, ο δράστης βγήκε από το όχημα και επιχείρησε να κόψει τις φλέβες του. Η νέα δολοφονία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 53χρονος δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα μαχαιρώνοντάς τη δύο φορές, μία στο στήθος και μία στην πλάτη. Πριν φύγει από το σπίτι, τύλιξε το άψυχο σώμα της γυναίκας με την κουρτίνα και το άφησε στο σαλόνι. Στη συνέχεια προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο συζυγοκτόνος αμέσως μετά την πράξη του κατευθύνθηκε προς το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, την Παλαιά Φώκαια, όπου έπεσε με το αυτοκίνητό του στα βράχια, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή του. Όμως, τον εντόπισαν περαστικοί, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έτσι ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Τη 46χρονη εντόπισε ο 24χρονος γιος της, που ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Μόλις έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. «Δεν είχε ακουστεί κάτι στο παρελθόν. Ο σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα, στη συνέχεια ήρθε ο γιος και βρήκε τη γυναίκα μέσα στα αίματα», είπε σε δημοσιογράφους άνθρωπος που μένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του ζευγαριού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA