Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, με την ερχόμενη εβδομάδα να αναμένεται να φέρει νέες καταθέσεις και ενδεχομένως διώξεις σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας. Την ίδια ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει έτοιμος να δηλώσει υποστήριξη κατηγορίας για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, ενώ αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά των δύο πρώτων ιατροδικαστών, καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος, «του έριχναν στάχτη στα μάτια για το τι γινόταν μέσα στο σπίτι του».

Από την πλευρά του ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, αναφερόμενος στον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συνεχίζει να είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας, ανέφερε αγανακτισμένος στην εκπομπή του Mega «Τι Λες Τώρα»: «Του έλεγα “πέθαναν τρία παιδιά, δεν πήρες χαμπάρι; Δεν σε ενδιέφερε; Δεν ασχολήθηκες;”. Μετά από αυτό δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης σχολίασε με τη σειρά του στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» πως το εύρημα που βρέθηκε στον θύμο αδένα της Ιριδας υποδεικνύει ασφυκτικό θάνατο. «Ο θύμος αδένας είναι ένας αδένας που υπάρχει στα παιδιά και με το πέρας του χρόνου εξαφανίζεται, εκφυλίζεται και γίνεται λίπος. Το εύρημα σχετικά με τα μακροφάγα κύτταρα έχει να κάνει με ασφυξία. Είναι κύτταρα που υπάρχουν στο αίμα μας και σε περίπτωση ασφυξίας εκφράζονται έντονα στους ιστούς. Μπορεί να το διαπιστώσει ιστοπαθολόγος ερευνώντας κάποιες ειδικές ουσίες. Αυτή η ανίχνευση γίνεται με μία μέθοδο που λέγεται ανοσοϊστοχημεία».

Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη, πρόκειται για ένα ισχυρό εύρημα που δείχνει ασφυξία. «Θέλω να πω κάτι που αισθάνομαι. Εκεί ψηλά σε πολύ λίγο θα φωτίζει μία αλήθεια. Μία αλήθεια που θα φέρει λύτρωση, δικαίωση και αιώνια ηρεμία. Εδώ κάτω θα έρθουν δύο συγκεκριμένα πράγματα: Κόλαση και τιμωρία», κατέληξε ο Δημήτρης Σούρας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA