Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μου έφαγαν το παιδί μου. Μου κατέστρεψαν τη ζωή μου» είπε φανερά συγκλονισμένη στον Alpha την Τρίτη η μητέρα του 42χρονου Δημήτρη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Ραφήνα, έξω από νυχτερινό μαγαζί στην πλατεία Πλαστήρα. 

Διαβάστε ακόμη: Ραφήνα: «Αυτή η μάνα ετοιμάζει το γαμπριάτικο κοστούμι» - Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί για τη δολοφονία

«Να δικαστούν ισόβια, να μην βγουν ποτέ, ποτέ! Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα, εμένα το σπίτι μου μου το κλείσανε. Αυτοί σε δύο χρόνια θα βγούνε, εμένα το παιδί μου θα μπει στο χώμα…..» τόνισε. «Η μάνα τους θα τους έχει εγώ ποιο παιδί θα έχω; Ήταν δουλειά και σπίτι. Κάθε μέρα με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ”μανούλα μου που είσαι;’‘. Η ζωή μου όλη ήταν για αυτά τα παιδιά μου» είπε με σπαραγμό.

Για το περιστατικό είπε το εξής: «Ο ξάδερφός του δεν ήθελε να βγουν, ο Δημήτρης επέμενε. Ήταν να φύγει, τον σκότωσαν χωρίς να φταίει σε κάτι». Και συνέχισε:  Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπλέξει σε καυγά, φοβόμουν μόνο τα τροχαία, μας μάζευε όλους εδώ και αν δεν ήμασταν όλοι, δεν τρώγαμε. Οταν με έβλεπε τσαντισμένη, μου έφερνε καφέ, πρέπει να τιμωρηθούν, άλλη μανούλα να μην κλάψει, βγαίνω έξω σήμερα και έψαχνα τον Δημήτρη μου να μου φέρει καφέ». 

Παράλληλα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε τα εξής: «Είχαμε ένα σωρό προβλήματα στο σπίτι, θέμα υγείας και μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου. Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα. Τους δολοφόνος του Καραϊβάζ τους πιάσανε; Γιατί δεν τους πιάνουν; Γιατί τους αφήνουν;». 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Η κατάθεση που «καίει» τους δράστες και η σιδερογροθιά

Η ιατροδικαστική εξέταση θα φέρει στο φως περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα. Και αυτό διότι θα δείξει εάν χρησιμοποιήθηκε σιδερογροθιά κατά την επίθεση ή όχι. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι έχει ιδιαίτερη σημασία στο στάδιο της ανάκρισης το συγκεκριμένο στοιχείο, καθώς η χρήση σιδερογροθιάς αποδυναμώνει τον ισχυρισμό των κατηγορουμένων ότι δεν πίστευαν ότι με τα χτυπήματα θα του προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο.

Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση δεν είναι σε θέση να απαντήσουν με βεβαιότητα εάν υπήρξε ή όχι χρήση σιδερογροθιάς. Αυτό που έχουν στη διάθεσή τους είναι μία κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, που αναφέρει ότι διέκρινε τον έναν από τους δύο δράστες να κρατάει στο χέρι αντικείμενο που προσομοιάζει με σιδερογροθιά. Η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, είναι αυτή που θα δώσει την απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA