Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα υπόγειο στην Καισαριανή είχε φυλακισμένη την κόρη του ένας πατέρας με τον γιο του επειδή δεν ενέκριναν τη σχέση που είχε η 22χρονη. Πατέρας και γιος, μάλιστα, κρατούσαν κλειδωμένη την 22χρονη στο υπόγειο της πολυκατοικίας και δεν την άφηναν καθόλου να βγει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους αστυνομικούς, ο πατέρας της 22χρονης μαζί με άλλο ένα άτομο την άρπαξαν από το σημείο που βρισκόταν με τον σύντροφό της στην περιοχή της Κυψέλης και τη μετέφεραν στο υπόγειο στην Καισαριανή, όπου την κράτησαν φυλακισμένη.

Πώς κατάφερε να ξεφύγει η 22χρονη από το υπόγειο στην Καισαριανή

Η 22χρονη είπε στον πατέρα της και τον αδερφό της ότι έπρεπε να πάει στην τουαλέτα γιατί στο υπόγειο δεν υπήρχε. Ετσι, βγήκε μαζί τους από το υπόγειο και χτύπησαν το κουδούνι μιας γνωστής του που μένει κοντά. Η 22χρονη ενημέρωσε την Αστυνομία, καλώντας το «100» και άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και περιπολικό της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο υπόγειο, όπου είχαν επιστρέψει, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η 22χρονη έκανε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου που αναζητείται, ενώ οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA