ΚΟΙΝΩΝΙΑ
02/07/2022 12:55

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς αντέδρασε στην αποφυλάκισή του μία από τις τρεις καταγγέλλουσες

Η απόφαση για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη πάρθηκε όταν ο ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο - Πώς απάντησε στην αποφυλάκισή του μία από τις καταγγέλλουσες

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς αντέδρασε στην αποφυλάκισή του μία από τις τρεις καταγγέλλουσες
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βγήκε από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους αφού συμπληρώθηκαν οι 12 μήνες. Η απόφαση για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη πάρθηκε όταν ο ηθοποιός ήταν στο νοσοκομείο έπειτα από ισχαιμικό επεισόδιο. Ο δικηγόρος ενός από τις καταγγέλλουσες ανέφερε αρχικά πως το δικαστήριο είχε ενημερώσει ότι θα εξετάσει την παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης του κατηγορουμένου. «Η προσωρινή κράτηση είναι το έσχατο μέσο δικονομικού καταναγκασμού, το οποίο έχει σκοπό μονάχα να εξασφαλίσει την παρουσία του κατηγορουμένου στο ακροατήριο» σημείωσε ο δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμη: Θέμης Αδαμαντίδης: Στα δικαστήρια ο τραγουδιστής για τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη

Στη συνέχεια, τόνισε πως η παράταση της κράτησης για άλλους 6 μήνες γίνεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, τις οποίες το δικαστήριο έκρινε πως δεν υπάρχουν για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Η προσωρινή κράτηση δεν αποτελεί προκαταβολή ποινής, ούτε η παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης αποτελεί πρόκριμα για το εάν ο κατηγορούμενος θα αθωωθεί». υπογράμμισε.

Video Loading...

Η αντίδραση του θύματος στην αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο κ. Βαγγόπουλος είπε πως η εντολέας του ολοκλήρωσε την κατάθεσή της, την Παρασκευή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. «Η κατάθεση της εντολέως μου ήταν συγκλονιστική, ξεπέρασε τον φόβο και την ανασφάλεια και είπε την αλήθεια. Βγήκε έξω και κατέρρευσε» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ολοκληρώνοντας, είπε πως η εισαγγελέας της έδρας προτείνοντας ή μη για την παράταση της κράτησης, είπε ότι η εισαγγελική έδρα θεωρεί ότι στο παρόν στάδιο μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των τριών «οι ενδείξεις ενοχής είναι προσέτι σοβαρές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ