Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για την δολοφονία της Τζωρτζίνας, έχει κλητευθεί για να καταθέσει ως ύποπτη για τις δολοφονίες της Ίριδας και της Μαλένας, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022. Την ίδια στιγμή, γιατρός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών αποκαλύπτει πως είχε ενημερωθεί το Αγλαΐα Κυριακού για υποψίες που είχαν για τη μητέρα. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πειθαρχικό έλεγχο των ιατροδικαστών προαναγγέλλει ο Τσιάρας

«Δεν μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε τα επεισόδια που πάθαινε το παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στην παιδιατρική κλινική. Για το λόγο αυτό και επειδή θεωρήσαμε ότι πρέπει να έγινε περαιτέρω έλεγχος και αντιμετώπιση, αποφασίσαμε τη διακομιδή του στο Αγλαΐα Κυριακού. Ωστόσο είχαμε την υποψία και απασχολούσε έντονα το μυαλό μας, ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει από την πλευρά της μικρής Τζωρτζίνας. Για το λόγο αυτό ενημερώσαμε τους γιατρούς του Αγλαΐα Κυριακού για τους προβληματισμούς μας σχετικά με την ύποπτη συμπεριφορά της μητέρας» είπε η γιατρός στο MEGA. 

«Τα επεισόδια τα οποία εμφάνιζε το παιδί αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια που νοσηλευόταν στην παιδιατρική κλινική, δεν ήμασταν σε θέση να τα αιτιολογήσουμε ακριβώς ιατρικώς. Αυτό που θέλαμε να γνωρίζουμε είναι πως ξεκινάνε τα επεισόδια που έκανε η Τζωρτζίνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε σκεφτεί να τοποθετήσουμε κάμερες στο δωμάτιο νοσηλείας του παιδιού ωστόσο για συγκεκριμένους λόγους δεν κατέστη εφικτό να γίνει. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε διακομιδή της ασθενούς στο νοσοκομείο της Αθήνας και να ενημερώσουμε όπως οφείλαμε για τις υποψίες μας σχετικά με τη μητέρα» αποκάλυψε. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η κλήση για κατάθεση και τα επιχειρήματά της 

Από τις μαρτυρίες των γιατρών μέχρι την έκθεση της παιδοψυχολόγου αλλά και το πόρισμα Καρακούκη - Καλόγρηα, η 33χρονη μητέρα έχει για όλα κάτι να πει και να αντιτάξει. Με το νέο πόρισμα να μιλά ξεκάθαρα για δολοφονίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίζεται διατεθειμένη να στηρίξει με θέρμη τα αρχικά πορίσματα που μιλούσαν για παθολογικά αίτια, άσχετα που ειδικά για την ιατροδικαστική της Μαλένας είχε υποβάλει μέχρι και μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει τα εξής «όπλα» στη φαρέτρα της όταν θα γίνει η δίκη, σύμφωνα με πληροφορίες:

  1. Τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστικών εκθέσεων Τσάκωνα – Τσιόλα που αναφέρονται σε θανάτους από παθολογικά αίτια.
  2. Το πόρισμα του Παθολογοανατομικού Εργαστηρίου Ιωαννίνων το οποίο αποδίδει τον θάνατο της Ίριδας σε αγενεσία φλεβοκόμβου.
  3. Τις εκθέσεις των δικών της 6 τεχνικών συμβούλων που ανατρέπουν όλες τις άλλες.
  4. Το ότι απουσίαζε από το δωμάτιο όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.
  5. Τις καταθέσεις μαρτύρων ότι αγαπούσε τα παιδιά της και δεν θα μπορούσε να κάνει κακό σε αυτά.
  6. Τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, πριν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής, πως «είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου».
  7. Το ότι ακόμη και σήμερα δεν έχει βρεθεί η πορεία της κεταμίνης που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα και οι Αρχές δεν έχουν βρει τον «προμηθευτή».
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA