Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντιμέτωποι με ακόμη ένα περιστατικό βίας βρέθηκαν αστυνομικοί, όταν 30χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον 22χρονο σύντροφό της. Η γυναίκα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στη μέση του δρόμου μετά τον ξυλοδαρμό από τον νεαρό που την τράβηξε έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. 

Διαβάστε ακόμη: Κορονοϊός: Ανησυχία για την έξαρση των κρουσμάτων - Εκτακτη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ζευγάρι άρχισε να λογομαχεί μέσα στο όχημα του 22χρονου επί της λεωφόρου Κηφισού. Τα χειρότερα ωστόσο ήρθα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Σε κατάσταση αμόκ ο 22χρονος χτυπούσε την 30χρονη η οποία τον γρατζουνούσε. 

Αργότερα, ο 22χρονος άνοιξε την πόρτα του οχήματος και πέταξε την 30χρονη έξω από το αυτοκίνητο σε κατάσταση λιποθυμίας! Όπως κατέθεσε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων - Νέου Φαλήρου, βρισκόταν με τον 22χρονο στο όχημα όταν ξαφνικά και ενώ μιλούσαν «άναψαν τα αίματα». Το θύμα σε κατάσταση σοκ και τραυματισμένο και στον αριστερό γοφό, εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία. Η 22χρονη κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων μήνυση κατά του 22χρονου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA