Τραγωδία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με τα στελέχη του Λιμεναρχείου να ανακαλύπτουν έναν ανήλικο μετανάστη, ηλικίας 15 ετών, στην καρότσα φορτηγού. Κατά τη διάρκεια ελέγχου φορτηγού οχήματος στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού υπήρξε ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού, το οποίο μετέφερε ποδήλατα.
Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος: Ξυλοδαρμός στον Λαγανά - Σε σοβαρή κατάσταση αλλοδαπός
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η ιστοσελίδα thespro.gr, ο Eλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού.
Οπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού. Ο οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
- Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - Αναστέλλεται η προβολή του ριάλιτι
- Το σχόλιο της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «Πυθαγόρα» των Metallica δεν το περιμέναμε
- Χριστίνα Βίδου: Πώς άνοιξε το δελτίο του ΣΚΑΪ στη μετά Κοσιώνη εποχή
- Δημοσκόπηση Alpha: Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η τάση για τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.