Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με τα στελέχη του Λιμεναρχείου να ανακαλύπτουν έναν ανήλικο μετανάστη, ηλικίας 15 ετών, στην καρότσα φορτηγού. Κατά τη διάρκεια ελέγχου φορτηγού οχήματος στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού υπήρξε ένδειξη του μηχανήματος x-ray για την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού, το οποίο μετέφερε ποδήλατα.

Διαβάστε ακόμη: Ζάκυνθος: Ξυλοδαρμός στον Λαγανά - Σε σοβαρή κατάσταση αλλοδαπός

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει η ιστοσελίδα thespro.gr, ο Eλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το χθεσινό δρομολόγιο προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο πλησίον του λιμανιού

Οπως φαίνεται ο ανήλικος κατάφερε τις βραδινές ώρες να εισχωρήσει στο φορτίο, και δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού. Ο οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Την ανάκριση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA