Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της μητροκτονίας στην Κρήτη, με τα στόματα να ανοίγουν και να μιλούν για τον 42χρονο δολοφόνο. Το ειδεχθές έγκλημα έγινε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Ηράκλειο στην συνοικία της Χανιώπορτας, όταν θύμα και θύτης φέρεται να ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση. Οι γείτονες, άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια κι έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί. Οταν έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία που κλήθηκε από τους περίοικους, η γυναίκα είχε καταλήξει από τα άνανδρα χτυπήματα του γιου της.

Δράστης και θύμα έμεναν σε διαφορετικά σπίτια ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν το έγκλημα φέρεται να προηγήθηκε καυγάς του 42χρονου με την σύζυγό του, με τον ίδιο να αποχωρεί από το σπίτι όπου διέμενε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ψυχικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Την είχε σακατέψει σε όλο της το σώμα

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο συμβάν, ήρθαν αντιμέτωποι με τη φρίκη. Οταν μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Κριτοβουλίδου στο κέντρο του Ηρακλείου είδαν την 67χρονη γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ ο γιος της, επίσης μέσα στα αίματα, στεκόταν από πάνω της και κοιτούσε αποσβολωμένος το άψυχο σώμα της μητέρας του, το οποίο είχε χτυπήσει αμέτρητες φορές με ένα καδρόνι. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος, πιθανότατα από τα χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στο θύμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA