Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από το κελί των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο κατηγορούμενος για βιασμούς, Δημήτρης Λιγνάδης, έρχεται στη δημοσιότητα. Στο βίντεο, που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, φαίνεται ο Δημήτρης Λιγνάδης να γλεντά υπό τους ήχους του μπουζουκιού και των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη

Διαβάστε ακόμηΘέμης Αδαμαντίδης: «Το κορμί της ήταν γεμάτο μώλωπες» καταγγέλλει ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται σε κελί της έκτης πτέρυγας – της αποκαλούμενης και VIP πτέρυγας - των φυλακών Κορυδαλλού. Μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο κελί του βρίσκονται ένας επίορκος αστυνομικός, ένας κατηγορούμενος για φόνο, ένας έμπορος ναρκωτικών και ένας ληστής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αποδράσει από φυλακή.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αναμένει το επόμενο διάστημα την απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει καθώς τόσο οι συνήγοροι των θυμάτων του όσο και η υπεράσπισή του έχουν ολοκληρώσει τις αγορεύσεις τους μετά την πρόταση-«καταπέλτη» του εισαγγελέα που ζήτησε την καταδίκη του σκηνοθέτη και ηθοποιού τρεις από τους τέσσερις βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται και την απαλλαγή του για την τέταρτη υπόθεση, για την οποία ο μηνυτής δεν προσήλθε ποτέ στο δικαστήριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA