Μενού
  • Α-
  • Α+

Λάτρης της Ελλάδας είναι ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος διαφημίζει τις ομορφιές της με τις αναρτήσεις του. Ο θρύλος του NBA βρίσκεται και πάλι στη χώρα μας για διακοπές και μετά την επισκεψή του στη Σαντορίνη, βρέθηκε στην Αθήνα και επισκέφθηκε την Ακρόπολη. Μάλιστα σε ανάρτηση του στο Twitter έκανε λόγο για εμπειρία ζωής, ενώ φάνηκε απόλυτα ενημερωμένος για τα όσα είδε στον Παρθενώνα.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μάτζικ Τζόνσον υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Greek Freak: «Επαιξε σαν MVP σε κάθε ματς»

Ο 67χρονος Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής μαζί με τη σύζυγό του Κούκι βρίσκονται και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές, (πέρσι είχαν επισκεφθεί τα νησιά του Ιονίου) και μετά τη Σαντορίνη, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας και μοιράστηκε τις εμπειρίες μέσω των social media.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Στις φωτογραφίες που την συνόδευαν, πόζαρε με την σύζυγό του Κούκι επάνω στην Ακρόπολη, έδειξε τα Προπύλαια αλλά και το Ηρώδειο, ενώ σε μία άλλη ανάρτησή του, φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος σαν αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, που φωτογραφήθηκε μαζί του κρατώντας την ασπίδα του (ενώ ο LL Cool J κράτησε το δόρυ).

Bόλτα στον Ισθμό της Κορίνθου

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε και στον Ισθμό της Κορίνθου, από όπου πόσταρε φωτογραφία αναφερόμενος στην ιστορία του. «Η Κούκι κι εγώ στη διώρυγα της Κορίνθου. Με μήκος 4 μίλια, ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1890 και συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος, τον Σαρωνικό και το Αιγαίο» έγραψε στην ανάρτησή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA