Μενού
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός έχει σημάνει στην Χαλκιδική, καθώς τρεις λουόμενοι τουρίστες αγνοούνταν από το μεσημέρι του Σαββάτου και διεξάγονται μεγάλες έρευνες για τον εντοπισμό τους, με το περιστατικό να καταγράφεται στην παραλία Ποσείδι.

Διαβάστε ακόμη: Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα στο Ρέθυμνο μετέτρεψε τους δρόμους σε… Βενετία

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο ένας από τους τρεις αγνοούμενους 25χρονών βρέθηκε από τα σκάφη του Λιμενικού που ξεκίνησαν μια τεράστια επιχείρηση για την ανεύρεση και των άλλων δύο αγνοούμενων 28 και 30 ετών, όλοι τους τουρίστες από τη Βόρεια Μακεδονία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις φίλοι γιόρταζαν τα γενέθλια του ενός και θέλησαν να κολυμπήσουν αψηφώντας τα μεγάλα κύματα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. 

Μάλιστα, στις προσπάθειες συνδράμει και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ιδιωτικά σκάφη στην φουρτουνιασμένη θάλασσας, λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών που επικρατούν. 

https://streamable.com/5ufmoi

Κάποιοι από τους λουόμενος στην παραλία αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ωστόσο όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Άμεσα ειδοποίησαν τις Αρχές και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των τριών νεαρών. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι τρεις άνδρες τουρίστες χάθηκαν λίγο μετά τις 18:20, ενώ κολυμπούσαν στην παραλία «Μύτη» στο Ποσείδι και ο ένας τουρίστας που εντοπίστηκε είναι καλά στην υγεία του. Οι προσπάθειες ανεύρεσης και των άλλων δύο ανθρώπων συνεχίζονται, όμως, όσο οι ώρες περνούν και πέφτει το σκοτάδι η επιχείρησε γίνεται πιο δύσκολη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA