Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη σύλληψη ενός Γερμανού υπηκόου που τα τελευταία χρόνια ζει σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί, οι οποίοι στη συνέχεια εντόπισαν και ένα… μίνι οπλοστάσιο στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν από ένα τηλεφώνημα της συντρόφου του Γερμανού, η οποία ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας, αφού είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Εκρυβε ένα μικρό... οπλοστάσιο μέσα σε παρεκκλήσι στην αυλή του σπιτιού του

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του ζεύγους στο χώρο Μελισσουργείο, μετά την καταγγελία της γυναίκας, πραγματοποίησαν έρευνα και εντόπισαν όπλα. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν:

Πολεμικό τυφέκιο γερμανικό 0,22 διαμετρήματος, πιστόλι BROWNING διαμετρήματος 0,22, πιστόλι διαμετρήματος 0,22 SMITHAND WESSON, περίστροφο μη λειτουργικό άγνωστης μάρκας, περίστροφο διαμετρήματος 0,357 SMITHAND WESSON, τα οποία κατέχει παράνομα.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος και θα κριθεί και η ενδοοικογενειακή βία.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA