Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωνιώδης έκκληση από τους συγγενείς του 30χρονου από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοείται ακόμα στη θάλασσα της Χαλκιδικής, ενώ υπήρξε επικοινωνία των ΥΠΕΞ των δύο χωρών.

Διαβάστε ακόμη: Φοιτητικά ενοίκια: «Γολγοθάς» για τους γονείς τα ποσά που απαιτούνται για τη στέγαση των φοιτητών

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο αδελφός του αγνοούμενου, Γκόραν Γιοβανόβσκι, μίλησε στο μέσο της χώρας του «Focus», λέγοντας ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να τα παρατήσουμε μέχρι να βρεθεί ο Μάρτιν. Η μητέρα μου, η οικογένεια και οι φίλοι μας εξακολουθούν να πιστεύουν και να ελπίζουν ότι είναι ζωντανός και περιμένει τη βοήθειά μας».

Ο ίδιος απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση της χώρας του αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί τρόπος να συνεχιστεί η έρευνα για τον χαμένο του αδελφό και να μη σταματήσουν να τον αναζητούν.

«Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, εάν δεν εντοπιστεί και σήμερα θα θεωρηθεί πλέον αγνοούμενος και θα σταματήσουν οι έρευνες. Ρωτάμε τους κυβερνώντες αν μπορούν να οργανώσουν κάποιου είδους δράση. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους να βοηθήσουν σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για την οικογένειά μας», συνεχίζει ο Γκόραν στο «Focus».

Επικοινωνία Μπουγιάρ Οσμάνι με Νίκο Δένδια

Όπως μετέδωσε πριν από λίγη ώρα το «Focus», οι εκκλήσεις του Γκόραν φαίνεται να εισακούστηκαν, καθώς ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Μπουγιάρ Οσμάνι, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, κατά την οποία συζητήθηκαν οι προσπάθειες εντοπισμού του 30χρονου Μάρτιν. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Οσμάνι ζήτησε τη συνέχιση της έρευνας, παρά την παρέλευση της κανονικής προθεσμίας, και έλαβε θετική απάντηση από τον κ. Δένδια.

Παράλληλα, ο ίδιος ευχαρίστησε για τις προσπάθειες και τις θυσίες του Λιμενικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και των πολιτών που συμμετέχουν σε αυτές τις προσπάθειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA