Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός φυλακής βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7) ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος εξασφάλισε τη χρηματική εγγύηση των 30.000 ευρώ που είχε οριστεί για την αποφυλάκισή του. Ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 12 ετών σκηνοθέτης, ο οποίος, όπως απεφάνθη το δικαστήριο, είναι ένοχος για τον βιασμό δύο ανηλίκων, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το εφετείο με την προϋπόθεση να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Διαβάστε ακόμηΚαίτη Γαρμπή για τη δίκη Λιγνάδη: «Πύρρειος η νίκη, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους»

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Τώρα», η Δώρα Χρυσικού σχολίασε: «Νομίζω ότι αυτό που λέω εγώ τώρα, αντανακλά την φωνή πολλών ανθρώπων. Είναι μια μέρα δύσκολη, μία ντροπιαστική ημέρα για την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι μια απόφαση που νομίζω ότι είναι αντίθετη στο λαϊκό αίσθημα, υπό τη μορφή απόδοσης δικαίου. Η απόφαση της αναστολής πάγωσε το Πανελλήνιο».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως είναι άδικο, περιπτώσεις όπου οι κατηγορίες δεν είναι τόσο σοβαρές να δικάζονται με αυστηρότερες ποινές και άνθρωποι σαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, να αφήνονται ελεύθεροι. «Ο μέσος πολίτης αισθάνεται ότι μια καθαρίστρια είναι αυτή τη στιγμή στη φυλακή, επειδή πλαστογράφησε ένα πτυχίο για να μπορέσει να δουλέψει και ένας άνθρωπος που πρωτόδικα καταδικάζεται για δύο βιασμούς ανηλίκων, βγαίνει. Για το μυαλό ενός πολίτη είναι μια παράδοξη απόφαση», τόνισε η Δώρα Χρυσικού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA