Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία αντιμετωπίζει υποθέσεις με νεαρούς φίλους της τραπ μουσικής να ανεβάζουν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από περιπολικά, ένα ακόμη περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά γεγονότων που αφήνουν έκθετη την ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο TikTok, καθώς φαίνεται ότι πρόσφατα μέσα σε όχημα της αστυνομίας στήθηκε ένα μικρό... πάρτι!

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου αφήνει υπονοούμενα για τον Δασκαλάκη - Τι αναφέρει στο υπόμνημα

Διακρίνονται τουλάχιστον 4 άτομα να επιβαίνουν σε ένα περιπολικό και να ακούνε δυνατά μουσική, ενώ έχουν ανάψει και φώτα neon για να γίνει ακόμη πιο εντυπωσιακή η κούρσα με το περιπολικό. Αυτό που κάνει ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στη θέση του οδηγού διακρίνεται ένας ένστολος με το μπλουζάκι στο μπράτσο να έχει την ελληνική σημαία και τρία αστέρια. 

Μάλιστα ο τίτλος του βίντεο είναι «Σας αρέσει βόλτα με το περιπολικό και να περνάτε κόκκινα φανάρια;»! Προφανώς, έγινε και αυτό, δηλαδή, το όχημα να μην σταματάει στα φανάρια, αν και ίσως αυτή να ήταν η μικρότερη παρανομία, αν σκεφτεί κανείς ότι ένα περιπολικό (σ.σ. εν ώρα υπηρεσίας) έχει την εξουσιοδότηση να περάσει φωτεινό σηματοδότη εφόσον κριθεί σκόπιμο. 

Οπως και να'χει το συγκεκριμένο όχημα δεν φαίνεται να εκτελούσε υπηρεσία, ή την υπηρεσία του όπως θα έπρεπε και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να διερευνήσει η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA